I det fynske folks tjeneste

TV 2/Fyn inviterer: Mød Jesper Steinmetz

TV 2s USA-korrespondent, Jesper Steinmetz, holder tirsdag foredrag i Odense. Kom med til foredraget med rabat og tag en snak med ham inden.

Jesper Steinmetz har rapporteret amerikanske nyheder til TV 2s seere siden 2010.

Når Donald Trump stjæler overskrifter, når naturkatastroferne hærger i USA, og når Oscar-uddelingen eksploderer i guld og stjerner, så er det Jesper Steinmetz, der fortæller TV 2s seere, hvad der sker, og ikke mindst hvad det betyder. Han har været USA-korrespondent siden 2010, men de sidste to et halvt år, hvor præsidenten har heddet, Donald Trump, har meget forandret sig i det store land.

Det har Jesper Steinmetz skrevet et foredrag om, og tirsdag den 11. juni er han hjemme i Odense for at fortælle fynboerne, hvad det egentlig er, der foregår i USA. Det er muligheden for at komme langt mere i dybden, end han kan i en nyhedsudsendelse på tv.

Kom med og få rabat

Sammen med Arkaden kan TV 2/Fyn nu invitere dig med til foredraget med 25% rabat, og inden da arrangerer vi et møde med Jesper Steinmetz, hvor vi sammen varmer op med nogle af de historier, der -trods alt- ikke er blevet plads til. 

Book din billet til foredraget her. Indtast koden TV2FYN og spar 25%

Mød Jesper Steinmetz inden foredraget. Meld dig til her.  

Der skal bookes to billetter, og begge skal fremvises ved ankomsten.

Aftenens program:

19.00: Møde med Jesper Steinmetz

19.45: Pause

20.00: Foredrag

22.00: Tak for i aften

Mød Jesper Steinmetz

11. juni klokken 19.00

Arkaden Food Market

Vestergade 68

5000 Odense C