TV 2/Fyn inviterer: Vil du opleve Vollsmose indefra?

TV 2/ Fyn Event inviterer på guidet byvandring i en bydel af Odense, som alle har hørt om, men som færre kender indefra.

Ganske vist er det lige nu en mørk og regnfuld tid på året, men derfor kan man jo godt gå en tur og opleve noget nyt. Især når der venter kaffe og kagebord bagefter.

Bydelen Vollsmose er et område, som alle har hørt om, men som langt fra alle kender indefra. LIge nu sætter TV 2/ Fyn fokus på Vollsmose med temaet "Myter i Mosen" og ser nærmere på de myter, der knytter sig til området. Derfor inviterer TV 2/Fyn Event nysgerrige fynboere indenfor til en guidet tur til fods i Vollsmose.

Turen henvender sig til fynboere, der er nysgerrige efter at vide mere om, hvordan hverdagen egentlig ser ud for de mange mennesker, der lever i Vollsmose.

Vores guide er 28-årige Abdi Raqiib. Han tager os med på en vandring i det Vollsmose, som han kender som sin egen bukselomme. Han har nemlig boet her siden 1999. Abdi blev i 2011 student fra Mulernes Legatskole, hvor han blandt andet var elevrådsformand.

Han har efterfølgende studeret i Ålborg og er lige nu ved at tage i lederuddannelse i Telenor. Sideløbende er han fodboldtræner i Vollsmose og aktiv i foreningen We Enjoy.

Abdi Raqiib har lavet mange guidede ture i Vollsmose i årenes løb, ikke mindst for gymnasieklasser.

Efter turen mødes vi med beboere fra Vollsmose i fælleshuset i Granparken til kaffe, kagebord og samtale om, hvordan hverdagen er i bydelen med de mange beboere og aktiviteter.

Book gratis billetter her

Byvandring i Vollsmose

Abdi Raquiib, turens guide, er blandt andet med i foreningen We Enjoy i Vollsmose.
Abdi Raquiib, turens guide, er blandt andet med i foreningen We Enjoy i Vollsmose.
Foto: TV 2/ Fyn