TV 2/Fyn: Midtjysk ildsjæl overtager roret

Den 34-årig Mads Boel er pr. 1. maj 2015 udnævnt som TV 2/FYNs nye redaktionschef.

Han træder dermed formelt ind i ledelsesgruppen i en ny konstruktion med tre indholdschefer.

Sammen med redaktionschef Rikke Bekker og produktionschef Michael Jensen får Mads Boel ansvaret for alt kreativt og journalistisk indhold på alle TV 2/FYNs platforme: TV 2-vinduer, nyhedskanalen TV 2/FYN - og regionalstationens digitale platforme.

Mads Boel har været en drivende del af TV 2/FYNs omfattende forandring til en ambitiøs nyhedsstation, siden han begyndte på stationen i november 2013 i en nyoprettet stilling som nyheds- og udviklingsredaktør.

Dermed har Boel været en helt central figur i både opbygningen og gennemførelsen af den vellykkede lancering af Danmarks første, regionale nyhedskanal, som TV 2/FYN sendte i luften i januar.

Siden har stationen sendt dagligt nyheds-tv - "TV 2 News på fynsk" - på alle hverdage fra kl. 14.00-20.00 på både den digitale kanal og som streaming på tv2.fyn.dk. I disse april-uger kobles de første sociale medie-elementer på nyhedskanalens indhold, før TV 2/FYN efter sommerferien tager et stort digitalt spring med en ny strategi og teknisk fornyet platform.

Mads Boel er født og opvokset i Ikast, er uddannet journalist fra Syddansk Universitet i Odense og fortsatte efter sin praktiktid på TV 2/Nyhederne samme sted i knap 10 år - både på TV 2/Nyhederne og på TV 2 News.

- Mads Boel er den helt rigtige mand på det helt rigtige tidspunkt for TV 2/FYN. Han er i forvejen en ildsjæl som leder og en mester i at engagere medarbejdere. Nu bliver hans ledelsesrum udvidet, så han kan fortsætte TV 2/FYNs udvikling fremad med nyhedsjournalistik på ypperste niveau til alle medieplatforme, siger Esben Seerup, direktør på TV 2/FYN.

Mads Boel afløser Jakob Risbro i redaktionschef-funktionen på TV 2/FYN. Risbro har valgt at skifte til nyt job som reporter på DR Fyn pr. 1. august.