I det fynske folks tjeneste

Udsatte Lege er i gang

Bowling, dart og badminton- det er bare nogle af de idrætsgrene, som 1000 deltagere fra 12 lande dyrker i Odense i denne uge. Deltagerne er socialt udsatte, og stævnet er verdens hidtil største for den målgruppe.

Mikael Bøg-Petersen skyder med bue.

Lars Frandsen spiller dart, tirsdag aften er han fanebærer for holdet fra Store Dannesbo ved åbningsceremonien.

Legene er arrangeret af Dansk Værestedsidræt, mens Odense Kommune er vært. Tirsdag aften holdes den officielle åbningsceremoni, men allerede mandag ankom mange deltagere, og hele tirsdagen har der været gang i idrætsaktiviteterne.
TIl åbningsceremonien vil blandt andre socialminister Karen Ellemann holde tale, og der vil være en indmarch for deltagerne, som man kender det fra for eksempel Olympiske Lege.

Landskamp mod de gamle helte

Stævnet løber til og med søndag, og et af ugens højdepunkter bliver utvivlsomt torsdag aften, hvor et udvalgt Udsatte-landshold med Carsten Hemmingsen som træner vil tage kampen op mod DBU's officielle oldboys landshold. Den kamp bliver spillet på Fionia Park, og her kan interesserede odenseanere være med som tilskuere for en symbolsk billetpris.

TV 2/FYN følger legene

12 forskellige nationaliteter er repræsenteret, her er en tysk deltager i dart.

TV 2/FYN har fulgt optakten til legene, og her på tv2fyn.dk er der en særlig afdeling, hvor de tidligere indslag kan ses.
Tirsdag aften sendes andet afsnit af serien om deltagerne, og tirsdag den 25/8, når legene er overstået, kommer sidste afsnit.

Se sitet for UL - Se vores specielle afdeling af hjemmesiden med masser af video fra optakten til UL