I det fynske folks tjeneste

Uheld på motorvejen: Grise aflivet

Et antal af de 220 grise i den væltede grisetransport på den fynske motorvej er blevet aflivet.

Foto: Local Eyes

Nogle af de 220 grise i den væltede grisetransport på den fynske motorvej er blevet aflivet.

Det fortæller TV 2/FYNs mand på stedet. Han fortæller også, at en dyrlæge aflivede grisene en efter en, hvorefter de blev båret op i en stor container-transport og kørt væk.

Redningsmandskab er gået i gang med at fjerne lastbilen. Det betyder, at det vestlige spor spærres af en større kranvogn. Samtidig er Falck gået i gang med at skille det ødelagte autoværn ad og fjerne det.

Motorvejen bliver lukket i begge retninger, mens oprydningsarbejdet står på, skriver Fyns Politi på Twitter klokken 20.00. Lukningen ventes at vare cirka en time.

Fyns Politi har tidligere vurderet, at der skal udskiftes 200 meter autoværn.

Grise i tre lag
Fyns Politi har tidligere på aftenen fortalt, at grisene lå i tre lag, og at det vanskeliggjorde oprydningen. Det betød at oprydningen formentlig ville vare frem til midnat.

Kaos, kaos, kaos ...
Grisetransporten væltede ved 15.30-tiden ved afkørsel 47 Langeskov. Uheldet har siden skabt trafikalt kaos på og omkring motorvejen.

Vejdirektoratet har meddelt politiet, at de i første omgang vil sætte kegler op for at markere det beskadigede autoværn i midterrabatten. Derefter skal stedet besigtiges med henblik på reparation.

Artiklen opdateres ... 

Læs også Grise ligger i tre lag: Motorvejen spærret frem til midnat