Underskrifter mod lukning af væddeløbsbane

Fyens Væddeløbsbane samler nu underskrifter ind rundt om på Fyn og på Facebook. De håber, at de på den måde kan påvirke beslutningen om at lukke banen.

80 års hestesportshistorie i Odense er højst sandsynligt slut. På et stormøde i Dansk Travsports Centralforbund i Odense blev det for nylig fremlagt, at forbundet vil indstille til Hestesportens Finansieringsfond, at tilskuddet til banerne i Odense og Nykøbing Falster bliver inddraget.

Truslen har få de to formænd op af stolen og krævet politisk indgriben, men ifølge Bertel Haarder er der ikke umiddelbart nogen mulighed for at flytte pengene tilbage til travsporten.

Kulturordførerne besluttede sidste år at skære i de støttekroner fra tipsmidlerne, som går til hestesporten. Det betyder, at der forsvinder 30 millioner kroner frem til 2018.

Og det har fået hestesports-folket på Fyn til at reagere. De har startet en underskriftsindsamling om at bevare væddeløbsbanen i Odense, som står til at lukke til nytår,

"Vi skal også bruge din underskrift! Samtidig opfordrer vi alle til at "Synes godt om" samt dele med vennerne", opfordrer Fyens Væddeløbsbane på Facebook.

Læs om indsamlingen her