Ung mand idømt fængsel for at køre ind i p-vagt

En mand fra Kolding er ved Retten i Odense blevet dømt for grov vold, da han i august kørte ind i en p-vagt med sin bil.

En 24-årig mand fra Kolding har fredag fået en dom på fire måneders ubetinget fængsel for at have påkørt en p-vagt i Nørregade i det centrale Odense. 

Det oplyser Karen Lykke Jensen, der er anklager ved Fyns Politi. 

- Han får af p-vagten at vide, at han ikke må holde der, forklarer anklageren. 

 

 

Umiddelbart efter kørte den 24-årige ind i p-vagten med venstre sidespejl. 

- Han (p-vagten) bliver ramt af sidespejlet, der klapper ind. Parkeringsvagten får en skade i albuen, uddyber anklageren. 

Ulovlig parkering

Derfor fik manden fire måneders fængsel

Ifølge anklageren udspillede episoden sig i august 2018, hvor koldingenseren standsede sin bil i en zone, hvor hverken parkering eller standsning var tilladt. 

- Han (dømte, red.) bliver kontaktet af en p-vagt, der beder ham om at flytte bilen. Det efterkommer han ikke, oplyser Karen Lykke Jensen. 

Derpå begynder p-vagten at skrive en bøde. Det får angiveligt den dømte til at bakke og derpå køre frem og ind i p-vagten. 

Anklageren oplyser, at koldingenseren forklarede den ulovlige parkering med, at gps'ens rute gik et sted, hvor vejen var spærret. Derfor standsede han bilen i en zone, hvor standsning og parkering ikke var tilladt.  

Manden er tidligere dømt for vold. Derfor lød straffen på fire måneders ubetinget fængsel. 

Den 24-årige mand fra Kolding ankede dommen på stedet. 

Kan du ikke se kortet, så klik her