I det fynske folks tjeneste

Unik Tottenham-trøje på auktion: Ejer ved intet om fodbold

Butiksejer Sarah Skytte Thysen aner ingenting om fodbold. Alligevel er det i hendes butik, at den unikke spillertrøje er.

00:33

Det højeste bud er lige nu på 4.000 kroner for Tottenham-trøjen. Livsstilsbutikken Stilia i Rosengårdscenteret i Odense har fået doneret spillertrøjen af Christian Eriksen og sat den på auktion i forbindelse med Kræftens Bekæmpelses Lyserød Lørdag. Det unikke ved trøjen er, at alle Tottenham-spillerne har signeret trøjen, og det har altså givet en masse bud. Men butiksindehaver Sarah Skytte Thysen drømmer om, at prisen kommer noget højere op. 

- Det kunne jo være mega fedt, hvis det stak helt af, og vi måske landede på 10.000 kroner. Men det er jo ønsketænkning. Jeg synes også, at 4.000 kroner er rigtig godt, siger hun. 

Spillertrøjen er som sagt sat på auktion i forbindelse med Lyserød Lørdag, som er en landsdækkende aktivitet, hvor over 160 byer og næsten 2500 frivillige sætter fokus på brystkræft. For Sarah Skytte Thysen handler det også mere om at sprede god energi end fodbold. 

- Vi har ingen forstand på fodbold, men vi har forstand på mennesker, som spreder god energi. Og det synes vi, at Christian Eriksen gør, så det er rigtig dejligt, fortæller hun. 

Læs også Brysterne får selskab af kuglerne

Auktionen slutter fredag 7.oktober kl. 19, så der er stadig rig mulighed for at få fingrene i trøjen.