Varetægtsfængsling i skunksag fra Bolbro

En 34-årig mand har i et grundlovsforhør erkendt at stå bag skunklaboratorium og er blevet varetægtsfængslet frem til 5. januar, det skriver fyens.dk

2464 cannabisplanter og stiklinger var synet der mødte Politiet, da de mandag eftermiddag efter tip fra borgere mødte op i en lagerhal i Bolbro. Kraftig duft fra planterne havde fået borgere til at kontakte Politiet, der straks beslaglagde det store skunklaboratorium.

I et grundlovsforhør ved retten i Odense erkendte en 34-årig mand, at han står bag opbygningen af laboratoriet, at han har haft det alene, og ikke har fremstillet den mængde, som sigtelsen lyder på. Retten har varetægtsfængslet ham frem til 5.januar.

http://www.tv2fyn.dk/artikel/kaempe-skunklaboratorium-fundet-i-odense

12-15 kilo marihuana og besiddelse af 2464 cannabisplanter og stiklinger på et skønnet udbytte på ikke under 100 kilo marihuana, som skulle sælges videre er hvad sigtelsen lyder på.

Den anden anholdte, en 31-årig mand, nægtede al kendskab til sagen. Han er blevet varetægtsfængslet frem til 22.december.  Herefter blev dørene lukket af hensyn til politiets videre efterforskning.