I det fynske folks tjeneste

Ved du noget? Fyns Politi søger vidner

Fyns Politi søger vidner til et voldeligt overfald på en cyklist og vidner, der har kendskab til en hvid bil med store skader.

Oplysninger om de to sager kan gives til Fyns Politi på telefon 114. Foto: Alexander Aagaard

Fyns Politi søger vidner til to hændelser i Odense natten til lørdag.

Ved den første hændelse søges der vidner, som har set en knallertkører stikke af efter det, der betragtes som et voldeligt overfald. Ved hændelsen blev en 27-årig mand fra Odense sparket ned.

Den 27-årige kom kørende på sin cykel på Langesøstien ved et-tiden, der hvor den begynder ved Hans Tausens Kirke på Rugårdsvej. Bagfra kom der en knallert.

Læs også 5.000 ramt: Strømmen drillede i Odense

- Anmelder oplever, at han får et spark, ryger af cyklen og slår hovedet i asfalten, forklarer vagtchef ved Fyns Politi, Steen Nyland.

Manden fik skader i hovedet, blandt andet ved munden, mens knallerten forsvandt.

Det er meget småt med oplysninger om gerningsmanden. Det eneste politiet har at gå efter er, at føreren var iført mørkt tøj og mørk styrthjelm.

Oliespor på et par kilometer

I det andet tilfælde leder Fyns Politi efter en bil, som med stor sandsynlighed har tydelige skader, og som formentlig er hvid.

Bilen - og dermed føreren/ejeren - kom omkring to-tiden kørende på Clausens Allé i Dalum, brager ind i en parkeret sort Peugeot og stikker af.

- Vi kan udlede af skaderne, og det stykke bilen har flyttet sig, at føreren må have haft fart på. Bilen er skubbet adskillige meter, fortæller Steen Nyland.

Den sorte Peugeot er påkørt forfra. Den har store skader på fronten, mens flugtbilisten har efterladt hvid farve på den skadede bil.

Men hvid farve er ikke det eneste bilisten har efterladt, fortæller Steen Nyland:

- Vi kan følge et oliespor fra uheldsstedet. Det ender ved Kløvermosevej.

Oplysninger om de to sager kan gives til Fyns Politi på telefon 114.

Læs også Frank og jernbåden SG 92 GI-Bri hædret for deres kamp