Venstre-møde flyttet

Den store medieinteresse har fået Venstre til at flytte tirsdagens hovedbestyrelsesmøde.

Tirsdagens krisemøde i Venstres hovedbestyrelse skal alligevel ikke holdes på Hotel Radisson Blu i Odense.

På grund af den store medieinteresse for mødet har Venstre valgt at flytte mødet til større omgivelser på Odense Congress Center, hvor partiet tidligere har afholdt flere landsmøder.

Det oplyser Venstres presseafdeling til Ritzau.

Der er på forhånd lagt op til et nervepirrende hovedbestyrelsesmøde, som kan afgøre Lars Løkke Rasmussens fremtid som Venstre-formand.

I løbet af de seneste dage har en lang række af partiets kommuneforeninger offentligt meldt ud, at de vil kræve en ny formand ved tirsdagens hovedbestyrelsesmøde.

Samtidig er meningsmålingerne for Venstre raslet ned, efter at partiet også led et nederlag ved valget til Europaparlamentet, som resulterede i kun to Venstre-mandater mod hidtil tre.

Mange i det utilfredse bagland har direkte peget på næstformand Kristian Jensen som den oplagte til at tage over efter Lars Løkke Rasmussen.

Kristian Jensen selv vil efter et gruppemøde mandag på Christiansborg ikke direkte tage stilling til, om han vil gå efter formandsposten, hvis Lars Løkke Rasmussen træder tilbage.

- Jeg har i fredags appelleret til, at alle drøftelser og overvejelser skal holdes internt. Det har jeg ikke haft særlig stor succes med.

- Men jeg prøver at gå foran med et godt eksempel. Derfor kan jeg bare sige, at jeg står ved, hvad jeg har sagt tidligere. Jeg har tillid til Lars, og jeg synes, vi skal diskutere det med vores bagland på hovedbestyrelsesmødet tirsdag, siger Kristian Jensen.

Hovedbestyrelsesmødet starter efter planen klokken 17.30 tirsdag på Odense Congress Center.