VI ROCKER også i 2015

Trods forlydender om det modsatte, kommer Tusindårsskoven også til at rocke i 2015. Her kan publikum blandt andet opleve Dizzy Mizz Lizzy og Mads Langer.

Samtidigt har Kulturkompagniet Fyn, der arrangerer den populære musikfest VI ROCKER, indgået samarbejde med JVB Concerts, som bliver samarbejdspartner inden for blandt andet booking og markedsføring af arrangementet.

Det vil fortsat være Kulturkompagniet Fyn, der arrangerer VI ROCKER, men det vil ske i tæt samarbejde med JVB Concerts, der kommer til at varetage booking, håndtering af artister samt medvirke til markedsføringen af VI ROCKER.

Netop markedsføringen for næste års VI ROCKER er nu i fuld gang, for en stor del af programmet for musikfesten i 2015 er offentliggjort. Publikum kan glæde sig til Dizzy Mizz Lizzy, Mads Langer, Kato vs Friends, Jokeren, Joey Moe og Hej Matematik.

- Vi er meget tilfredse med allerede nu at kunne løfte sløret for hovedparten af de kunstnere, som publikum vil kunne opleve i Tusindårsskoven Pinsesøndag. Vi har som altid haft fokus på store, kendte danske kunstnere, og jeg er sikker på, at publikum er enigt i, at det er et stærkt program til en god pris, vi har sat sammen, siger Tue Kempf, promotor hos JVB Concerts

Fynsk musiksamarbejde

Hos Kulturkompagniet er der stor tilfredshed med det nye samarbejde, der rummer et potentiale for fremtiden.

- Jeg er meget glad for, at VI ROCKER har fundet en stærk lokal partner. JVB Concerts er en kendt og respekteret arrangør, og deres kompetencer og lokale forankring er et perfekt match for VI ROCKER. Det har været nødvendigt med en stærk partner, og samarbejdet med JVB Concerts er perfekt for os, siger Flemming Duelund fra Kulturkompagniet Fyn.

Ser ikke Tinderbox som en konkurrent

I forhold til fremtiden får VI ROCKER også glæde af de forbedringer, som Odense Kommune nu foretager på pladsen. Det viser, at der kan være gode samarbejdsmuligheder mellem os og Tinderbox, og jeg er sikker på, at begge arrangementerne kan få glæde af hinanden, siger Tue Kempf og fortsætter:

- Efter vores vurdering har VI ROCKER og Tinderbox fortsat hver sin profil. VI ROCKER byder på de bedste danske artister i et helt andet setup end Tinderbox og i øvrigt til en helt anden billetpris. Så det er kun dejligt for Odense, at der er to fantastiske og forskellige arrangementer at glæde sig til.

VI ROCKER foregår i tusindårsskoven den 24. maj.