Dårlig bane og få mål: OB har fortsat overhånden

Alt er fortsat helt lige i kampen om pladserne i Superligaens top-6, efter at Sønderjyske og OB torsdag spillede 1-1 i Haderslev.

Efter torsdagens uafgjorte kamp mellem OB og Sønderjyske, er begge hold på 25 point for 19 kampe, men OB har overhånden på sjettepladsen med en bedre målscore end Sønderjyske på syvendepladsen.

Efter en helt lige kamp frem til Sønderjyskes føringsmål tidligt i anden halvleg, var det ganske fortjent, at OB udlignede ti minutter før tid.

Fynboerne fik nemlig etableret et enormt pres mod sønderjydernes mål i anden halvleg, og med lidt mere skarphed i slutminutterne kunne alle tre point nemt være endt på Fyn.

Allerede i første halvleg var det tydeligt, at begge hold gik efter alle tre point.

OB kom bagud

Begge hold ville fremad, men den dårlige bane i Haderslev fremprovokerede mange fejl, og derfor lykkedes det kun holdene en gang hver i første halvleg at komme tæt på en føring.

Først var Sønderjyskes Rasmus Vinderslev tæt på fra kort afstand, og lidt efter måtte OB's amerikanske Emmanuel Sabbi så se sit hovedstødsforsøg blive reddet.

Syv minutter inde i anden halvleg kom Sønderjyskes føringsmål så, da venstrebacken Marc Dal Hende scorede sit andet sæsonmål.

Efter en hurtig omstilling endte bolden lidt tilfældigt for Dal Hendes fødder, som dog uden tilfældigheder sparkede bolden fladt i det lange hjørne til 1-0.

Dermed skulle OB op og jagte, og det betød, at resten af kampen nærmest kun foregik på Sønderjyskes banehalvdel.

Med ti minutter igen lykkedes det så også de stribede at sikre det ene point, da tunesiske Issam Jebali headede den ene point til Fyn efter et hjørnespark.