I det fynske folks tjeneste

Viktor Axelsen færdig i Japan Open

Det bliver heller ikke i denne omgang, at den fynske badmintonspiller vinder en Super Series turnering.

Foto: Marcelo Del Pozo, Scanpix

Viktor Axelsen blev fredag morgen dansk tid slået ud af Japan Open, da han tabte kvartfinalen til koreanske Son Wan Ho klart i to sæt med cifrene 18-21, 13-21.

Efter kampen i går, hvor han besejrede indiske H.S. Prannoy i to sæt efter en ganske tæt kamp, indrømmede Axelsen, at han stadig var lidt slidt ovenpå en hård OL-turnering. 

En turnering der som bekendt endte med en flot bronzemedalje til fynboen.

Og de efterveer slider han åbenbart stadig med, for ifølge TV 2 Sporten var det en træt Viktor Axelsen, der tabte dagens kamp.

"Lige nu er han meget rusten. Og det er desværre lige præcis dét, som Son Wan Ho er god til at udnytte. Han maser bare på og sætter tempo. Så kører spillet ikke for modstanderen, så får han aldrig ro til at finde ind i rytmen igen mod Son," skriver  i deres liveopdatering fra kampen i Japan.

Med Axelsens exit i kvartfinalen har den unge badmintonstjerne fortsat sin første Super Series-sejr til gode.

- Det bliver dermed heller ikke i denne omgang, at Viktor Axelsen vinder sin første Super Series-turnering. Det er næsten utroligt, at det stadig er tilfældet for en spiller, der har vundet OL-bronze, Thomas Cup, EM-guld og VM-bronze - og har været i seks Super Series-finaler, skriver TV 2 Sporten. 

Læs også Viktor Axelsen videre efter tæt kamp