VOLBEAT melder alt udsolgt i Tusindårsskoven

1. August spiller VOLBEAT sin eneste koncert i Europa i år, nemlig i Tusindårsskoven i Odense. Det danske band trækker publikum fra hele verden. Arrangøren melder nu udsolgt til koncerten. Der er solgt 35.000 billetter.

Danske VOLBEAT er populære over hele verden. Publikum rejser gerne fra hele verden for at se koncerten i Odense.

Faktisk er der solgt billetter til publikum fra mere end 30 forskellige lande.

Koncerten i Tusindårsskoven er den eneste chance for at se VOLBEATt i Europa i år.

Største danske koncert nogensinde

Trods fortsat interesse ved billetlugerne er salget til koncerten lukket ved 35.000 billetter, for at sikre en optimal koncertoplevelse for de mange gæster.

Et antal der samtidig betyder, at koncerten med VOLBEAT bliver den største enkeltstående koncert med et dansk band i Danmark nogensinde.

Fyn kan måle sig med andre koncertbyer

Koncerten arrangeres af Odense Sport & Event, der tidligere har præsenteret kunstnere som bl.a. Sting og Elton John på Fyn.

Her glæder man sig over den massive interesse for at opleve VOLBEAT, og ikke mindst over de mange udenlandske tilrejsende.

- Vi har arbejdet på at få en aftale med VOLBEAT i tre år. Da vi fik aftalen med bandet i hus vidste vi godt, at det kunne gå hen og blive stort, men vi er alligevel meget positivt overraskede over billetsalget. Det viser bare, at Odense og Fyn sagtens kan måle sig med resten af landet, når det kommer til at tiltrække og afvikle koncerter med store internationale topnavne, fortæller Ole Bang Nielsen, administrerende direktør i Odense Sport & Event.