I det fynske folks tjeneste

Warehouse Festival har fået vokseværk

Når den odenseanske musikfestival Warehouse Festival til sommer slår dørene op for publikum for fjerde gang, bliver det i nye og større omgivelser.

Warehouse Festival rykker til sommer fra havnen og ind til centrum i Odense, når en-dags-festivalen den 4. juni inviterer til fest.

Festivalen foregår i det fri på den gamle slagterigrund på Rugårdsvej. På grunden vil der blive bygget en containerlandsby, der skal danne rammen om den elektroniske musikfestival. 

Festivalen udvider i år fra en til tre scener, men er til gengæld gået fra at være en festival, der strækker sig over flere dage, til i år at blive afviklet på bare en enkelt dag. 

På de tre scener spiller i år navne som Morten Breum, der nu bare lyder kunstnernavnet MORTEN, Snavs, Faustix, Ferreck og Dawn.

På festivalpladsen vil der være en stor hovedscene, hvor festkonceptet bliver rave-party og electronic dance music.

Scene 2 bliver en mindre loungescene på en terrasse ude foran Slagteriet, mens der indenfor på klubben vil være en livescene. Festivalpladsen vil være åben fra kl. 12 og frem til midnat, og efterfølgende vil der blive arrangeret efterfester flere steder i byen.

Igen i år er det de to lokale Odense-drenge Jonas Bäckström og Julian Leker, som er arrangørerne bag festivalen.

Konceptet bag Warehouse Festival er, at det er en festival for studerende, og derfor er billetpriserne ganske SU-venlige.