Yasar blev årets fynske talent

Årets talent har en hoteldirektør i maven. Yasar Nazir fra hotelkæden "First Hotels" er blevet kåret som vinder af Talent Fyn 2010.

For kort tid siden blev årets vinder af konkurrencen Talent Fyn 2010 udråbt.

Juryens valg faldt på 32-årige Yasar Nazir, der er syddansk salgschef for hotelkæden First Hotels med base på First Hotel Grand i Odense. Bag jagten på det største fynske erhvervstalent står Fyens Stiftstidende, TV 2/Fyn, Udviklingsforum Odense og Nordea.

Han har et drive

Juryen vurderede, at Yasar Nazir har et drive samt en idé- og initiativrigdom helt ud over det sædvanlige.

- Han er skarp. Han er analytisk. Han er vindende. Han vil vise, at han kan få det bedst mulige ud af sine evner, begrundede jury-formand Per Westergård, ansvarshavende chefredaktør på Fyens Stiftstidende under præmieoverrækkelsen.

Yasar Nazir er uddannet serviceøkonom med otte års erfaring fra hotelbranchen. Senest er han blevet optaget på First Hotels eget talentprogram, der lige nu uddanner seks ud af kædens 2500 medarbejder.

Talent Fyns hjemmeside

Art director blev nummer to

Det er ifølge hans nærmeste chef, direktør Jens Priegel, store forventninger til, at Yasar Nazir bliver en af First Hotels fremtidige direktører. Det talte med i juryens overvejelser, at også andre allerede har fået øje på Yasars talent.

- Og så imponerer det bestemt også juryen, at Yasar ved siden af et fuldtidsjob og deltagelsen i et universitetsprogram har startet en succesfuld restaurant, der allerede efter tre kvartaler har positive tal på restaurantens bundlinje, sagde Per Westergård.

Andenpladsen gik til 26-årige Nicolas Thomsen, der er art director hos reklamebureauet Nørgård Mikkelsen i Odense med kreativt ansvar for udvikling af bureauets online ydelser. Nummer tre blev 25-årige Irina Astakhova, der forsker i DNA-kemi og molekylær biologi på SDU.

Talent Fyn: Afgørelsen