Dalum brand: Samme gerningsmand

Det var endnu en påsat brand, der fandt sted i Dalum lørdag aften. Politiet formoder, at det er samme gerningsmand som fra de øvrige Odense-brande.

Endnu en påsat brand fandt sted lørdag aften i Dalum Idrætsforening på Dalumvej i Odense. Det fortæller Henrik Justesen, der er leder af afdelingen for personfarlig kriminalitet hos Fyns Politi.

Hos politiet er der ikke tvivl om, at branden er påsat, da der er tilført brændbart materiale til gerningsstedet.

- Noget der ligner en rygsæk er blevet stukket igennem en lille kattelem med noget brændbart væske, men ilden er gået ud af sig selv, siger Henrik Justesen. 

Branden fandt sted i et anneks, men ilden nåede ikke for alvor at brede sig, da den slukkede sig selv. Det første den fik fat i var nemlig et plasticvandrør. 

Branden tilslutter sig listen af godt 20 brande, som Odense har været plaget af i det sidste halve års tid

- I det her tilfælde er formodningen, at det er samme gerningsmand, set ud fra fremgangsmåden, siger Henrik Justesen.

Ifølge videoovervågning er branden blev påsat omkring klokken 22 lørdag aften. Idrætsforeningen opdagede først ilden søndag morgen, hvorefter politiet blev tilkaldt til stedet. 

Politet opfordrer borgere til at kontakte politiet, hvis de har set noget mistænkeligt i området lørdag aften, der kan have forbindelse til branden.

Her kan du få et overblik over de mange påsatte brande i Odense i de seneste måneder. Klik på ikonerne på kortet for at få kort info om hver enkelt brand.