Løbeklubbernes liveblog

Bliv klar til Royal Run

TV 2/Fyn inviterer i samarbejde med projektet 'Bevæg dig for livet' alle fynboer til at deltage i et træningsforløb frem mod Royal Run. Træningsforløbene kan hjælpe dig til at komme i form og samtidig møde andre glade løbere i dit lokalområde. Både erfarne løbere og nybegyndere er velkomne. Klik dig rundt på kortet og find en løbeklub nær dig.

Assens

Ebberup Løbeklub i Assens tilbyder fortræning frem mod Royal Run. Kom i form til løbet og mød andre glade løbere i dit lokalområde. Både nybegyndere og erfarne løbere er velkomne.

Nordfyn

Tre nordfynske løbeklubber tilbyder træningsforløb frem mod Royal Run: Veflinge Gf, Søndersø Gf og Bogense Gf.
Kom i form til løbet og mød andre glade løbere i dit lokalområde. Både nybegyndere og erfarne løbere er velkomne – der er plads til alle. Klik på pilene for at se mere

 • De tre nordfynske løbeklubber, Veflinge GF, Søndersø GF og Bogense GF., tilbyder udover den ugentlige træning også fælles træningsforløb frem mod Royal Run på følgende datoer →
 • Fællestræning
 • Lørdag den 3. marts i Veflinge
 • Lørdag den 17. marts i Veflinge
 • Lørdag den 21. april i Bogense
 • Lørdag den 12. maj i Søndersø

Kerteminde

Desværre er der ingen løbeklubber i Kerteminde, der deltager i fortræning til Royal Run. Men du kan finde løbeklubber i Odense og Nyborg, der måske er tæt på dig.

Middelfart

Nørre Åby Motionsklub (NAM) byder velkommen til træningsforløb frem mod Royal Run. Træningen er for alle og på alles niveau. NAM er en meget social forening, hvor vi lægger vægt på, at træningen er for alle, og på løbeholdet løber vi sammen.

Odense

Fem løbeklubber i Odense er gået sammen om ét fælles træningsforløb frem mod Royal Run. Træningen går på skift mellem klubberne hver uge, hvilket giver deltagerne mulighed for at få varieret træning forskellige steder i byen.

Info og tilmelding: odense.forloeb@gmail.com

 • Fællestræningsdatoer og steder (2/2)
 • d. 28.3 og 18.3 - kl. 18.00 - Sanderum Motion
 • d. 21.2., 21.3. og 25.3. - kl. 18.00 - Korup Motion

Nyborg

NGIF Gymnastik og Atletik og Frivilligcenter Nyborg samler en oversigt over træningsmuligheder i Nyborg frem mod Royal Run. Du kan læse mere om de forskellige tilbud i nedenstående link.

 • NGIF Gymnastik
 • Info og tilmelding: Klik her
 • Træning: Mandage kl. 18, onsdage kl. 9 og kl. 18, fredage kl. 10
 • Sted: Idrætsparken på Storebæltsvej, 5800 Nyborg

Faaborg-Midtfyn

Træn op til Royal Run med Ringe Løbeklub og Horne Løbeklub. Kom med og bliv en del af klubbernes fællesskab og få gode løbeoplevelser med på vejen. Klik på pilene for at se mere

Svendborg

I Svendborg Kommune er der flere muligheder for fortræning. Træn op til Royal Run sammen med Tved G&I eller Kirkeby Løbeklub. Kom med og bliv en del af vores fællesskab og få gode løbeoplevelser med på vejen. Klik på pilene for at se mere

Langeland

Langeland Cykel og Løb tilbyder fortræning frem mod Royal Run. Kom i form til løbet og mød andre glade løbere i dit lokalområde. Både nybegyndere og erfarne løbere er velkomne.

Ærø

Marstal IF tilbyder fortræning frem mod Royal Run. Kom i form til løbet og mød andre glade løbere i dit lokalområde. Både nybegyndere og erfarne løbere er velkomne. Hvis du vil vide mere, så tag endelig kontakt.