I det fynske folks tjeneste

Håndboldtræner i retten for at krænke 20 små piger

Anklageren kræver fængselsstraf til pædagogmedhjælper og håndboldtræner fra Stige i det nordlige Odense. Den 55-årige har angiveligt befølt pigerne i skridtet.

En 55-årig pædagogmedhjælper og håndboldtræner fra Odense skal torsdag møde op i byretten.

Han er ifølge anklageskriftet, som TV 2/Fyn er i besiddelse af, tiltalt for at have krænket 20 piger helt ned til seksårsalderen. 

Læs også Yngre kvinde krænket seksuelt: Politiet efterlyser vidner

- Vi har rejst tiltale mod den 55-årige for en lang række tilfælde af blufærdighedskrænkelse mod mindre piger, siger Maria Fanø-Fredeløkke, der er anklager ved Fyns Politi.

Rørte pigerne i skridtet og på brystet

Krænkelserne er ifølge anklagemyndigheden foregået mellem 2007 og 2015 i den lokale sfo, i den lokale håndboldklub og i tiltaltes hjem.

Den 55-årige pædagogmedhjælper, der har arbejdet på Stige Skole og samtidig været træner i Stige Håndboldklub, har angiveligt befølt pigerne uden på og under tøjet, på brystet, maven og i skridtet.

Vi har rejst tiltale mod den 55-årige for en lang række tilfælde af blufærdighedskrænkelse mod mindre piger

Maria Fanø-Fredeløkke

Derudover har han også tungekysset med flere af pigerne, og i ét tilfælde har han fået en pige til at lægge sin hånd på sit lem uden på bukserne.

Kræver fængsel

Sagen starter torsdag, men der forventes først at falde dom 14. december.  

Der er med andre ord tale om en omfattende retssag med 18 videoafhøringer og i alt 36 vidner.

Anklagemyndigheden kræver fængselsstraf til den 55-årige samt frakendelsen af retten til at arbejde med børn og unge under 18 år. Strafferammen går op til fire års fængsel.

Læs også Anklager: Man skal trygt kunne sende sine børn i SFO