I det fynske folks tjeneste

Sportslørdag: Her er de nominerede til publikumsprisen

Du kan være med til at afgøre, hvem af de 12 nominerede der skal have publikumsprisen ved Sportslørdag 2017.

Sportslørdag finder sted den 21. januar 2017. Foto: Sportslørdag

Det har været et fantastisk sportsår på Fyn, og det skal fejres ved hele Fyns fælles fest for sporten, Sportslørdag.

Traditionen tro uddeles flere prestigefyldte priser, og du kan være med til at bestemme, hvem der skal løbe med publikumsprisen.

Du kan deltage i afstemningen på Sportslørdags Facebook-side
Vinderen kåres lørdag 21. januar ved Fynske Bank Sportslørdag 2017 i Odense Idrætshal.

Artiklen fortsætter under videoen ...

05:17 Luk video

Herunder er de 12 nominerede:

Althea Reinhardt

Trods sin unge alder - 20 år - har Althea Reinhardt været en af de bærende kræfter hos Odense Håndbold, som for første gang i mange år er med helt fremme i landets bedste håndboldrække for kvinder. Althea Reinhardt har været udtaget til Klavs Bruun Jørgensens landsholdstrup.

Ann-Louise Peters

Dartspilleren fra Assens løb med en tredjeplads i British Darts Organizations store turnering Lakeside World Professional Darts Championship. Den bedste danske dartpræstation nogensinde på internationalt plan.

Antonio Porta

Argentinske Porta er en stjerne hos Svendborg Rabbits. Han er tilbage efter at have vundet den næstbedste række i Italien og kan igen begejstre de sydfynske tilskuere.

Jakob Larsen

Træneren bag GOG’s sportslige genrejsning. Seks år efter økonomisk nedtur, konkurs og tvangsnedrykning vendte GOG i 2016 for alvor tilbage til dansk tophåndbold med en DM-bronzemedalje og en pokalfinaleplads.

Lasse Norman Hansen

Ved OL i Rio vandt Lasse Norman to bronzemedaljer med hjem. For andet OL i træk vandt han medalje i omnium individuelt og var samtidig med på holdet, der sikrede Danmark en medalje i banecykling.

Nicolaj Møller Madsen

Det unge motorsportstalent fra Søndersø har fået en stribe af flotte resultater med sit AUDI-team i GT3 og GT4. Der sigtes højt mod Le Mans i 2017.

Rikke Møller Petersen

Den tidligere verdensmester og verdensrekordindehaver fik en trøstende krammer af mediefænomenet Peter Falktoft efter skuffelsen i 200 meter bryst ved OL i Rio. Senere fik hun dog oprejsning, da hun sammen med resten af holdet vandt bronze i 4 x 100 meter medley.

Steen Grytebust

Målmand Grytebust har været OB’s bedste i en lang række kampe i superligaen 2016. Midt i en lang OB-krise har Grytebust holdt niveau, og dette har medført, at han er blevet udtaget til det norske landshold.

Stinna Tange Kastrup

Dressurrytteren Stinna Tange Kaastrup vandt bronze i mesterskabsklassen ved para-OL i Rio. Stinna Tange Kaastrup er født uden ben.

Tony Romano

Odense Bulldogs’ nye hot shot er Tony Romano. I en sæson, hvor Odense begyndte vaklende, fik Romano Bulldogs på rette kurs med en lang stribe mål. Med 15 rene mål to måneder inde i sæsonen har amerikaneren overrasket positivt.

Tue Lassen

I 2016 var han med til at sikre det danske landshold VM-guld i orienteringsløb for mixhold. På individuel plan var han et sekund fra at sikre sig DM, men måtte tage til takke med en sølvmedalje.

Viktor Axelsen

Ved sit første OL nogensinde vandt Viktor Axelsen en flot bronzemedalje i herresingle i badminton. Samtidig har han også vundet individuelt EM i 2016, og sammen med de andre dygtige danske landsholdsherrer sikrede han sig både EM og VM (Thomas Cup) for hold.

Læs også Emma Klingenberg er Årets fynske Sportsnavn

Årets sportsnavn

Det er ottende gang, at Sportslørdag afvikles i Odense Idrætshal. Sportslørdag er den årlige fest og fejring af de fynske sportsatleter og deres resultater, som ikke findes tilsvarende i andre regioner i landet.

Som noget nyt overrækkes priserne i år ikke ved et stort aftenshow, men løbende mellem kl. 13.00 og 17.00.
I januar 2016 vandt blev orienteringsløberen Emma Klingenberg kåret til Årets Sportsnavn. 

På messen er over 25 forskellige sportsgrene repræsenteret fra de bedste lokale idrætsklubber på Fyn. Der er gratis adgang for alle.