I det fynske folks tjeneste

Betonklodsdrab: Flere tips til politiet

Fyns Politi har fået flere tips i sagen efter det blev offentliggjort onsdag, at betonblokke var stjålet fra et område ved Tarup Centret.

Foto: Local Eyes

Fyns Politi fortalte onsdag, at den 30 kilo tunge betonklods, der blev kastet ned på motorvejsbroen og dræbte en 33-årig tysk kvinde, formentlig var stjålet fra en byggeplads ved Tarup Centret.

- Det har givet nye henvendelser, som vi nu skal kigge igennem, fortæller politikommissær Michael Lichtenstein til TV 2/FYN.

- Men vi mangler stadig lige den der henvendelse, hvor nogen har set én liste stenene væk derfra.

I alt blev der kastet to betonblokke og to mindre brosten ud fra motorvejsbroen ved Langesøvej den 21. august, som altså kostede den tyske kvinde livet og kvæstede hendes 36-årige mand.

  Foto: Anders Høgh

Fyns Politi har endnu ikke fået resultatet af DNA-prøver fra betonklodsen, der er til tekniske undersøgelser i København, fortæller Michael Lichtenstein.

Politiet arbejder på højtryk for at gennemgå en række spor for at komme tættere på en opklaring. Nogle af tingene holder politiet dog for sig selv i forhold til efterforskningen.

- Men som vi altid gør, så sikrer vi også videoovervågning. Og det har vi også gjort fra gerningsstedet omkring Langesøvej og Tarup Centret, siger Michael Lichtenstein.

Politiet vil dog stadig gerne høre fra folk, der har set noget enten ved Tarup Centret eller motorvejsbroen Langesøvej.

- Vi har brug for al den hjælp, vi kan få.

Fyns Politi kan kontaktes på 114.