Flere har henvendt sig i sag om kast fra motorvejsbro på Fyn

Politiet har modtaget flere henvendelser om muligt stenkast 28. august. Men der mangler gennembrud.

Fyns Politis efterlysning af gående, cyklister og varebiler i en sag om kast fra en vejbro har givet nye henvendelser.

Det fortæller vicepolitiinspektør Richardt Jakobsen, der dog samtidig fortæller, at politiet endnu ikke har gennembrud i sagen.

Det var den 28. august, at der blev kastet en genstand fra Ravnebjerggydens vejbro ned på Fynske Motorvej.

En 38-årig mands bil blev ramt. Ingen kom heldigvis til skade. Anmeldelsen fik efterfølgende politiet til at lukke motorvejen i et par timer, og det skete også den følgende aften.

Tirsdag, to uger efter at bilen blev ramt, sendte politiet en appel ud, hvor man efterlyste forskellige personer, der befandt sig i området om aftenen.

En mand med tatoveringer på armene, en fører af en trehjulet tuktuk-knallert og to varebiler var blandt de efterlyste på politiets liste. De skal have befundet sig på eller nær broen.

 
 
Foto: Ole Holbech

Torsdag oplyser Richardt Jakobsen, at flere af de efterlyste har henvendt sig.

- De personer i varevognene har selv henvendt sig, og dem har vi talt med, så det har givet respons. Vi har også talt med nogen, som har gået i området. Men der er ikke noget, der giver gennembrud i sagen, siger han.

Han fortæller, at politiet ikke mener, at de, der har henvendt sig, står bag kastet.

- Ud fra det, som vi har afhørt dem om, kan vi udelukke dem, siger Richardt Jakobsen.

De senere år har der været flere sager om genstande, der er blevet kastet fra motorvejsbroer. Den mest alvorlige sag går to år tilbage.

Her blev en tysk families bil ramt af en 30 kilo tung betonflise. Moren mistede livet. Faren blev invalid. Mens parrets dreng slap med små skrammer. Gerningsmanden er i dag fortsat ikke fundet.