I det fynske folks tjeneste

Fyns Politi modtager fortsat tip om stenkast

Ifølge vicepolitiinspektør Jørgen Andersen fra Fyns Politi er der stadig ingen ”rygende pistol” i sagen om stenkast på Fynske Motorvej.

Fyns Politi har i løbet af den halvandet år lange efterforskning løbende foretaget dna-mundskrab på en række personer - foreløbigt uden resultat. Foto: TV 2/Fyn og Fyns Politi

Fyns Politi har rundet 350 henvendelser i sagen om stenkastet i december. Ifølge vicepolitiinspektør Jørgen Andersen er der forsat ingen ”rygende pistol” i sagen. 

Læs også Politiinspektør: Sådan går det med efterforskningen af stenkast på motorvejen

- Der kommer stadig tip ind. Det er godt, fordi vi er afhængige af dem, siger Jørgen Andersen til TV 2.

Fyns Politi har de seneste uger arbejdet med spor og henvendelser fra borgere i sagen om stenkastene fra broerne på Fynske Motorvej. 

Dna-mundskrab på en række personer

Fyns Politi har i løbet af den halvandet år lange efterforskning løbende foretaget dna-mundskrab på en række personer - foreløbigt uden resultat.

- Der er taget mundskrab fra en lang række personer, og dem får vi løbende resultater af. Indtil videre har der ikke været nogen match, fortæller Jørgen Andersen til TV 2/Fyn. 

Politiet vil gerne have endnu flere henvendelser fra borgerne. Det kan blive nøglen til at opklare den halvanden år gamle sag.

- Vi vil fortsat gerne have henvendelser. Vi er sikre på, at der sidder én eller flere derude, der ved, hvem gerningsmanden eller gerningsmændene er, så kom nu med det, så vi kan få genskabt trygheden for dem, der kører på motorvejen, siger Jørgen Andersen.