I det fynske folks tjeneste

Mor dræbt af betonflise: Nu samler de ind til 5-årig søn

En 33-årig tysk kvinde blev dræbt, da der blev kastet en betonklods ned fra en motorvejsbro ved Langesøvej. Nu samler danske fodboldfans ind til den femårige søn.

Det skriver Ekstra Bladet. 

Den 21. august blev der kastet en 30 kilo tung betonklods ned på motorvejen. En tysk kvinde omkom - og hendes mand er fortsat i koma. Parrets femårige søn er tilbage i Tyskland hos pårørende. 

Nu har en dansk fanklub til den tyske fodboldklub Dortmund startet en indsamling til drengen. Familien kom fra Dortmund-området. 

- Jeg kan ikke helt forklare, hvorfor det er mig, der blev initiativtager til det her. Men jeg synes, Danmark burde undskylde til den her familie. Pengene giver ikke moren og måske faren tilbage, men hvis man er forældreløs kan det være godt at have en god opsparing, siger han til Ekstra Bladet.

Han håber på, at drengen vil bruge pengene på uddannelse og andre ting, som man ofte har forældre til at hjælpe med.

Allan Mortensen rejser selv til Dortmund den 29. oktober - og håber, at han kan overrække pengene der til sønnen.

- Vi har samlet 92.000 tusinde indtil videre. Det er jeg rigtig stolt af, men jeg håber på, at vi kan komme op på de 100.000. Det tror jeg godt, at vi kan, mener Allan Mortensen.

- Man kan kun tage mit ord på det, siger han til avisen, når der bliver spurgt til, hvordan man kan vide sig sikker på, at den femårige tyske dreng får de mange penge.