I det fynske folks tjeneste

Motorvejsdrab: Fyns Politi hjælper dusørgivere

Der kommer fortsat masser af henvendelser i stenkastersagen, hvor en tysk kvinde blev dræbt. Politiet fremviser i dag kopier af to betonblokke.

Foto: Fyns Politi

Der kommer fortsat henvendelser til Fyns Politi fra borgere og firmaer, der gerne vil udlove en dusør for oplysninger, der kan føre til opklaring af sagen, hvor en tysk kvinde blev dræbt af en 30 kilo tung betonsten kastet ned fra en bro over Den Fynske Motorvej.

Fyns Politi meddeler nu, at det kan tilbyde hjælp med at administrere det praktiske, herunder deponeringen af penge til en dusør. 

Fyns Politi ønsker ikke at oplyse i detaljer om, hvor mange der ønsker at udlove en dusør, eller hvilke beløb der er kommet tilsagn om. Årsagen er blandt andet, at flere ønsker at være anonyme, skriver Fyns Politi i en pressemeddelelse.

I følge flere medier var der onsdag mindst udsat dusører til en samlet værdi på over 100.000 kroner. Blandt har en vognmand udsat en dusør på 25.000 kroner, og en fagforening har udsat en dusør på 50.000 kroner.

Masser af henvendelser

Fyns Politi arbejder desuden på højtryk med at prioritere og efterprøve hundredevis af henvendelser, der er kommet fra borgerne om det fatale stenkast på Den Fynske Motorvej.

- Vi er i fuld gang med at få system i de mange henvendelser, så vi først og hurtigt kan rykke på dem, der er mest interessante. Alle henvendelser bliver undersøgt, så vi forhåbentlig kan finde frem til den eller dem, der kastede betonblokken ned fra broen, siger Michael Lichtenstein, der leder efterforskningen.