I det fynske folks tjeneste

Politi efterforsker anmeldelse om stenkast fra motorvejsbro

En 38-årig mand har tirsdag aften anmeldt et muligt stenkast til politiet. Fyns Politi efterforsker sagen.

Fyns Politi efterforsker en anmeldelse om et stenkast fra en motorvejsbro, der har ramt en bil. Foto: Google

Fyns Politi er natten til onsdag fortsat i gang med at efterforske en anmeldelse om et stenkast fra en motorvejsbro, der har ramt en bil. Det oplyser vagtchef ved Fyns Politi Anders Furbo Therkelsen.

- Omkring klokken 21 får vi en anmeldelse om et stenkast.

- Anmeldelsen er meget konkret, og det gør, at vi rykker massivt ud til motorvejen. Nu forsøger vi så at klarlægge hændelsesforløbet, siger han. 

00:28

Se optagelser fra motorvejsbroen tirsdag aften.  Video: Local Eyes

Luk video

Læs også 60-årig cyklist død efter påkørsel på Fyn

Det er føreren af bilen, en 38-årig mand, der har anmeldt stenkastet. Ingen mennesker er kommet til skade.

- Vi får af og til de her anmeldelser. Det er oftest, fordi anmelder ikke helt kan finde ud af, om der har været tale om et stenslag eller et stenkast. Men denne gang er anmeldelsen meget konkret, siger vagtchefen.

Politiet ønsker ikke at udtale sig yderligere om efterforskningen eller oplyse, hvad anmelderen har set på motorvejen. Der er ifølge TV 2/Fyns oplysninger tale om motorvejsbroen ved afkørsel 52 ved Ravnebjerggyden i Blommenslyst. Her er der ikke tidligere kastet med sten fra motorvejsbroen. 

I forbindelse med politiets efterforskning var Fynske Motorvej i et par timer spærret i begge retninger. Klokken 1:30 er der åbnet for trafikken igen både mod Sjælland og mod Jylland.