I det fynske folks tjeneste

Politiet jagter stenkaster: Kiosk i Tarup Center afleverer overvågningsvideo

Center Kiosken har afleveret overvågningsbilleder af en kunde, der køber et særligt mærke snustobak.

Center Kiosken i Tarup Center i Odense har måske solgt snus til den eftersøgte stenkaster. Derfor har kiosken afleveret overvågningsvideo til Fyns Politi. Det skriver Ekstra Bladet

Læs også Afgørende spor i sager om stenkast: Dna peger på Tarup og Næsby

I sidste uge efterlyste politiet personer, der kender til ejeren af en dåse med snustobak af mærket Ink Strong Original, og det sælges i Center Kiosken.

- Jeg sælger den snus, som Fyns Politi har eftersøgt. Vi er nogle af de eneste, som sælger netop det mærke snus, siger Quasim Ahmad, der ejer butikken sammen med sin bror, til avisen.

En dåse med snustobak blev fundet ved motorvejsbroen ved Spedsbjerg og kan sættes i forbindelse med, at ukendte gerningsmænd den 9. september smed en 40 kilo tung natursten ned på motorvejen.

Videoptagelserne, der er afleveret til politiet, indeholder ifølge kioskejeren tydelige billeder af en person.

Ifølge vicepolitiinspektør Per Lydiksen Laursen fra Fyns Politi er man sikker på, at det er en af gerningsmændene, der har efterladt dåsen med snus på motorvejsbroen den 9. september.

Politiet mener desuden, at samme person - eller personer - står bag fire stenkast på Fynske Motorvej, herunder det, som i august 2016 kostede en 33-årig tysk mor livet, mens hendes 36-årige mand blev svært kvæstet og invalideret.