I det fynske folks tjeneste

Ramt af betonblok: 36-årig uden for livsfare

36-årig tysk mand, der blev hårdt kvæstet, da en 30 kilo tung betonblok ramte familiens bil, er uden for livsfare. Den dræbte kvinde er obduceret.

Den 36-årige tyske mand, der blev hårdt kvæstet, da en 30 kilo tung betonblok tidligt søndag morgen ramte familiens bil, er uden for livsfare, oplyser Fyns Politi.

Fyns Politi har fået flere hundrede henvendelser i sagen, hvor en 33-årig tysk kvinde mistede livet, da der blev kastet en 30 kilo tung betonblok fra en fynsk motorvejsbro. Den ramte en personbil med et tysk ægtepar og deres fem-årige søn, der slap med skrammer.

Betonblok kostede kvinde livet

Kvinden blev dræbt, og politiet oplyser nu, at en obduktion af kvinden viser, det var betonblokken, der kostede hende livet.

- Vi kan nu med sikkerhed fastslå, at betonblokken kostede kvinden livet, men derudover ønsker vi ikke at gå i detaljer med resultatet fra obduktionen, siger Michael Lichtenstein, politikommissær fra Fyns Politi, i en pressemeddelelse fra Fyns Politi.

Hendes 36-årig mand blev alvorligt kvæstet, men overlevede og blev indlagt på Odense Universitetshospital. Han er opereret mandag og meldes nu uden for umiddelbar livsfare, og hans tilstand betegnes som stabil. Han holdes dog fortsat i kunstigt koma.

I går, mandag, tog pårørende til familien tilbage til Tyskland med parrets fem-årige søn. Han slap uskadt fra den fatale hændelse.

Mange hundrede henvendelser

Politiet arbejder nu med de mange hundrede henvendelser, men endnu har de ikke givet afgørende oplysninger om, hvor de sten, der blev smidt ned fra motorvejsbroen, kommer fra.

- Vi arbejder intenst på at sortere og behandle de mange henvendelser fra offentligheden. Men vi mangler stadig informationer om, hvor de fire sten, der blev smidt ned fra motorvejsbroen, stammer fra, siger Michael Lichtenstein.

Mange har henvendt sig til Fyns Politi med ønske om at udlove dusør, som kan føre til sagens opklaring.

- Politiet er meget glade for den opmærksomhed og hjælp, der er og kan oplyse, at borgere og firmaer har mulighed for privat at udlove og give en dusør, ligesom politiet under særlige omstændigheder kan tilbyde at administrere dusører, lyder det fra Fyns Politi i pressemeddelelsen.

- Henvendelserne om dusører vidner om, hvor meget den her sag berører offentligheden, siger Michael Lichtenstein.