I det fynske folks tjeneste

Stenkastersag: Politiet spørger efter borgernes videoovervågning

Har du video liggende fra natten til lørdag 9. september fra området, hvor der blev kastet en sten ud over motorvejen, bør du kontakte politiet.

Stenen ses her liggende i midterrabatten. Foto: Ole Holbech

Fyns Politi beder nu i en pressemeddelelse borgere der har overvågningsvideo, video fra vildtkameraer eller andet liggende, der kan hjælpe politiet på sporet af den eller de personer, der natten til lørdag 9. september kastede en sten ned på Fynske Motorvej ved Spedsbjergvej.

Politiet beder specielt borgere i områderne i og omkring Vissenbjerg, Skallebølle, Langesø, Korup, Tarup, Paarup, Ravnebjerg, Brændekilde og Tommerup, der måtte have videoovervågning liggende fra tidsrummet mellem klokken 01 og 05 kontakte politiet, hvis der optræder personer eller biler på billederne.

Læs også Her er stenen: Nyt billede i stenkastsagen

- Der kan gemme sig afgørende spor i sagen på videooptagelser hos private. Derfor opfordrer vi borgerne til at sende os en mail, hvis man har noget sådan liggende. Så vil vi kontakte dem, så vi kan få sikret videoen og undersøgt den nærmere, siger politikommissær Ann Kate Pedersen fra Fyns Politii i pressemeddelelsen.

Fyns Politi oplyser desuden at patrujler i weekenden vil have ekstra stort fokus på motorvejsnettet og de omkringliggende veje for at sikre trygheden for bilisterne på Fynske Motorvej.