1857 P-pladser i centrum af Svendborg

865 gratis parkeringspladser, 548 offentlige betalings-parkeringspladser og 444 private betalings-parkeringspladser.

I alt 1.857 parkeringspladser i centrum af Svendborg.

Sådan tegner billedet sig, når bilister skal finde en parkeringsplads, når de skal handle eller i biografen, teatret eller blot ud at gå en tur i byen.

- Det kan altid diskuteres, om det er mange eller få parkeringspladser. Jeg håber da, at pjecen vil være med til at synliggøre de mange parkerings-muligheder vi trods alt har i Svendborg, siger Birger Jensen (V), formand for Miljø-, klima og trafikudvalget i Svendborg Kommune.

I en ny pjece, Parkeringspladser i Svendborg Midtby, der netop er sendt på gaden, er parkeringspladserne tegnet ind på bykort over Svendborg centrum.

Også med angivelse af hvor mange parkeringspladser, der er til rådighed på de enkelte steder. Fælles for parkeringspladserne er, at de alle sammen ligger i gåafstand - fem-syv minutter - til centrum.

- Så selv om de allermest centrale parkeringspladser i øjeblikket er gravet op i forbindelse med ombygningen af Torvet, er det min opfattelse, at folk sagtens kan finde en parkeringsplads i centrum af Svendborg, siger Birger Jensen.

Pjecen udleveres gratis fra forretningerne i centrum, på biblioteket samt i Borgerservice-butikken på Svendborg Rådhus.

Den kan også downloades på Svendborg Kommunes hjemmeside - www.svendborg.dk/parkering

Se parkeringspjecen her