27-årig kvinde fængslet efter ransagning: - Det flød med narko og tyvekoster

En kvinde fra Svendborg er varetægtsfængslet i fire uger, efter politiet fandt narko og tyvekoster under en ransagning af hendes lejlighed.

En 27-årig kvinde fra Svendborgområdet blev tirsdag varetægtsfængslet i fire uger, efter politiet under en ransagning af kvindens lejlighed både fandt store mængder narkotika og tyvekoster, der formentlig stammer fra et indbrud tidligere på måneden.

Fyns Politi fandt blandt andet mere end 200 gram amfetamin, 23 gram kokain, hash samt diverse piller og deslige. Det fortæller vagtchef Milan Holck Nielsen.

- Det flød med narko. Og der var tydelige tegn på, at det var med henblik på videresalg, da vi også fandt salgsposer og så videre, siger vagtchefen.

Udover narkotika fandt politiet også en hel del nyt tøj, som ifølge vagtchefen formentlig stammer fra et indbrud i en sportsforretning i starten af måneden.

Politiet fandt blandt andet tøj af mærkerne Carhartt og Peak Performance samt en del skatertøj.

- Der var en hel del. Ved indbruddet blev der stjålet tøj for en værdi af cirka 100.000 kroner, og det stammer formentlig derfra, siger Milan Holck Nielsen.

Ransagningen af lejligheden, der ligger på Skt. Jørgens Vej, foregik tidligt tirsdag morgen. Senere på dagen blev den 27-årige kvinde fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Svendborg, hvor hun blev varetægtsfængslet i foreløbigt fire uger.