I det fynske folks tjeneste

39-årig fodgænger mister livet efter kollision med ung cyklist

En 39-årig mandlig fodgænger mistede lørdag aften livet i Hesselager efter et sammenstød med en ung kvindelig cyklist.

En 39-årig mandlig fodgænger mistede lørdag aften livet i en ulykke på det sydøstlige Fyn. Foto: Ole Holbech

En ulykke i trafikken på Skolevej i Hesselager kostede lørdag aften omkring klokken 21 en mandlig fodgænger livet. 

En 39-årig mandlig fodgænger blev ramt af en 18-årig kvindelig cyklist, der kom kørende bagfra og ramte manden. Påkørslen fik manden, der befandt sig på kørebanen, til at miste balancen, falde og slå hovedet ned i asfalten.

- Dødsårsagen er umiddelbart en hovedlæsion, men manden skal obduceres, så vi kan finde ud af, hvad han er død af. Umiddelbart er han slået omkuld og har slået baghovedet i asfalten, men den præcise dødsårsag kender vi ikke før obduktionen. Det er lidt usædvanligt, at man går hen og dør af den type uheld. Men der kan være en årsag til det, og det viser obduktionen, siger vagtchef ved Fyns Politi, Asbjørn Larsen.

Mørk vej

Da uheldet skete, gik den 39-årige mand, der kommer fra lokalområdet omrking Hesselager, på selve vejen, forklarer vagtchefen.

- Det er mørkt på det tidspunkt, men hvad årsagen til sammenstødet præcis er, ved vi ikke. Der er gadelys, men han befinder sig mellem to lamper, så der er lidt mørkere - og ingen af dem ser hinanden, siger Asbjørn Larsen.

Den unge kvinde, der kørte ind i ham på sin cykel, er en 18-årig fra lokalområdet. Den mandlige fodgængers pårørende er underrettet. 

Læs også Fodgænger mister livet efter kollision med cyklist