I det fynske folks tjeneste

Afvist voldsmand slog til igen

En 22-årig mand fra Svendborg, som er kendt af både politiet og Heidi's Bier Bar i Svendborg, var gavmild med knytnæven igen natten til søndag.

En 22-årig voldsmand måtte en tur i detentionen i Odense, fordi han var påvirket og havde slået en tjener på Heidi's Bier Bar i Svendborg.

Netop Heidi's Bier Bar havde tidligere på aftenen afvist den 22-årige, fordi de ikke ønskede ham ind. Han har tidligere lavet ballade på stedet.

Men klokken 3.36 bliver politiet tilkaldt, fordi det er lykkedes manden at lave ballade alligevel.

- Først var han gået, efter at være blevet afvist i døren, men på en eller anden måde får han sneget sig ind lidt senere, og indenfor giver han en tjener et knytnæveslag i ansigtet, og han truer også dørmændene, siger Fyns Politis vagtchef Jesper Pedersen.

Politiet ankommer, og da de vil tage den unge mand med sig, overøser han en kvindelig betjent med diverse ukvemsord. Men ballademageren kommer med en tur på stationen i Odense.

- Han var påvirket, så ham har vi haft i detentionen til afrusning. Han er sigtet for almindelig vold og for at fornærme en tjenestemand, og så er han løsladt igen, siger Jesper Pedersen.