I det fynske folks tjeneste

Bitter Madsen giver avis skylden for nederlaget

[b]Svendborg:[/b] Det var en skuffet og bitter socialdemokrat, der tirsdag aften måtte erkende at slaget om Svendborg var tabt.  -Jeg vil gerne ønske Fyns Amts Avis tillykke med sejren, lød kommentaren fra Flemming Madsen.

Flemming Madsen gav den lokale avis skylden for sit nederlag

Med et borgerligt flertal på 15 mandater bliver Lars Erik Hornemann fra Venstre den næste borgmester i Svendborg. Dermed er 51 års uafbrudt socialdemokratisk styre i den sydfynske hovedstad forbi.

- Jeg er skuffet, og det er ikke hvad jeg havde forventet, men vi kan ikke gøre andet end at tage resultatet til efterretning, sagde Flemming Madsen sent tirsdag, da nederlaget var en kendsgerning.

Flemming Madsen mener at Lars Erik Hornemann har ført en negativ valgkamp, men giver også Fyns Amts Avis en del af skylden for sit nederlag.

Tillykke til avisen

- Jeg vil gerne sige tillykke til avisen og deres indsats i valgkampen. Det gik som de havde planlagt for allerede et år siden, hvor de proklamerede at Svendborg havde brug for et systemskifte, lød det bittert fra Flemming Madsen.

Især lukningen af 3Fs skole i Svendborg de seneste dage før valget og avisens omtale af sagen har i følge Flemming Madsen kostet stemmer til socialdemokratiet.

- Jeg synes, det er ynkeligt, og jeg vil godt efterlyse format og selvransagelse hos taberen. Vi har ført en fair og ligelig dækning af valget. Problemet har været at Flemming Madsen ikke er brændt igennem hos vælgerne, og det er ikke vores problem, men socialdemokraternes, siger Ole. C. Jørgensen, adm. direktør på Fyns Amts Avis.