Blondeau direktør i ny bank

Petter Blondeau bliver administrerende direktør for den nye Fynske Bank.

Direktionen i den nye Fynske Bank til kommer til at bestå af Petter Blondeau fra Svendborg Sparekasse og Arne Jakobsen fra Vestfyns Bank - med Petter Blondeau som administrerende direktør.

Den nye administrerende direktør for Fynske Bank, Petter Blondeau, tiltrådte jobbet som topchef i Svendborg Sparekasse i marts i år.

- Det er en fusion drevet af ligeværdighed og stor lyst til kontrolleret vækst. Svendborg Sparekasse og Vestfyns Bank deler allerede i dag samme kundetilgang og værdisæt, og det vil Fynske Bank

bygge videre på. Kunderne vil fortsat blive mødt i øjenhøjde der, hvor de er og af de samme medarbejdere. De vil blive mødt af en bank med et oprigtigt engagement og af en bank, som

prioriterer nærværende betjening og individuelle løsninger højt, siger Petter Blondeau, der bliver Fynske Banks adm. direktør.

- Med fusionen vil vi i højere grad kunne udvikle vores medarbejdere og samtidig være i stand til at tiltrække de bedste kompetencer. Vi ønsker kort sagt at ruste os til fremtiden, så vi kan hjælpe

borgere og virksomheder på Fyn og i Trekantområdet med at gå en økonomisk tryg fremtid i møde, siger siger Petter Blondeau.

Fakta om filialer, bestyrelse og direktion

· Banken får 15 filialer på Fyn og i Trekantområdet, inklusive en ny filial i Odense, der etableres i 2014. Geografisk supplerer de to pengeinstitutter hinanden, så alle filialer fastholdes. På samme måde fortsætter alle medarbejdere i den nye bank, så banken i alt tæller ca. 150 medarbejdere.

· Hovedkontoret bliver placeret i Svendborg med sæde for bestyrelse og direktion. I Assens etableres en udvidet filial i det tidligere hovedsæde for Vestfyns Bank, hvor der også fastholdes enkelte stabsafdelinger.

· Peter Cederfeld (Vestfyns Bank) indstilles til formandsposten for den fusionerede bank med Arne Knudsen (Svendborg Sparekasse) som næstformand.