Bonnesen: Politisk bedrageri

Venstres fynske folketingsmedlem Erling Bonnesen mener efter tirsdagens samråd stadig, vælgerne mangler klare svar fra Carsten Hansen.

Efter tirsdagens samråd S og SF løber fra deres valgløfter. Sådan er meldingen - stadig - fra Venstre efter tirsdagens samråd med Carsten Hansen (S) og Astrid Krag (SF).

- I dag har vi klart og tydeligt fået udstillet det politiske bedrageri, som Socialdemokraterne og SF gik til valg på, siger Erling Bonnesen.

- Det var et klart og tydeligt valgløfte, som de nu løber fra. Det er som en boksehandske til en blåt øje for sydfynboerne, siger Bonnesen.

Sagen om løftebrud har kørt i medierne stort set siden den nye S-R-SF regering kom til magten. Med dagens samråd var der fra Venstres side lagt op til, at der var sat tid af til at tale substans, frem for politiske drillerier.

- Synes du ikke, at sagen er for alvorlig til at oppositionen bliver ved med at drille en minister?

- Det her er en meget alvorlig sag, og sådan har vi også behandlet den hele vejen igennem. Det er den politiske utroværdighed, der er sagens kerne. Det er det, vi skal have boret frem.

- Det der trækker sagen i langdrag er S og SF selv. De sejler rundt i sagen, og kan ikke komme med nogen klare svar, siger Erling Bonnesen.