I det fynske folks tjeneste

Borgmester på besøg i Japan

Borgmester Lars Erik Hornemann og projektleder Martin Fischer fra Svendborg Kommune blevet inviteret på besøg i Japan.

100 japanske studerende fra en række uddannelsesinstitutioner i Tokyo var begejstrede for besøget i Svendborg i efteråret 2007. Her besøgte de en række daginstitutioner og folkeskoler i Svendborg Kommune.

Nu vil de gerne gøre gengæld overfor den sydfynske gæstfrihed. Derfor er borgmester Lars Erik Hornemann og projektleder Martin Fischer, Svendborg Kommune, blevet inviteret på genbesøg i Japan.

Udover at de skal møde de studerende, der besøgte Svendborg og deltage i deres dimissionsceremoni med 970 studerende i Tokyo, er det planen, at afholde en reception for en række af de sydfynske virksomheder, der allerede i dag har tæt kontakt til det japanske marked.

Ligeledes er der planlagt besøg hos en række af de andre samarbejdspartnere, som Svendborg Kommunes projekt erhvervsturisme har kontakt til Japan

- Der er ingen tvivl om, at et sådant besøg kan være med til at få endnu flere japaneres øjne op for Svendborg Kommune. Vi har allerede nu skabt mange positive kontakter til Japan via vores erhvervsturisme-projekt, siger Lars Erik Hornemann.

Rejsen til Japan foregår i dagene fra 6. april til  11. april. Turen til Japan er betalt af de japanske værter.