I det fynske folks tjeneste

Bortgået kvinde efterlyst i Svendborg

Fyns Politi leder efter den 58-årige Helle Hauberg Hansen fra Svendborg, som sidst er set tirsdag aften. Eftersøgning med hunde torsdag aften gav intet resultat.

Helle Hauberg Hansen blev sidst set på sin bopæl i Fruerparken i Svendborg tirsdag klokken 19.00.

Hun er psykisk nedtrykt, hvorfor politiet udsendte en efterlysning torsdag og gennemførte en eftersøgning med hunde i området nær hendes bopæl dog uden resultat.

Hundene skal formentlig i aktion igen fredag, men først vil politiet prøve at komme nærmere, hvor hun kan være blandt andet ved at spore hendes mobiltelefon.

Udfordringen er nemlig, at hun kan være kørt på sin sorte elscooter og kan derfor være kommet langt omkring.

- Vi håber at spore hendes telefon og gennem andre oplysninger at afgrænse, hvor vi skal lede, for ellers er Fyn et ret stort område at eftersøge i, siger vagtchef ved Fyns Politi, Mie Brøchner.

Helle Hauberg Hansen beskrives som 58 år gammel, 175 centimeter høj og overvægtig. Hun har kort, mellemblond hår og bærer briller. Hendes påklædning er ukendt.

Hvis nogen ser hende eller hendes sorte elscooter, bedes man kontakte Fyns Politi på telefon 114.

Opdateret klokken 13.02: Den forsvundne kvinde er endnu ikke fundet. Politiet har svært ved at spore hendes telefon, da telefonmasterne langs vandet har et svagere signal end normalt, men der arbejdes stadig på at afgrænse et område med henblik på en ny eftersøgning med hunde.