BSV rykker mod toppen med sejr over GOG

Bjerringbro-Silkeborgs håndboldherrer overtager ligaens andenplads efter en hjemmesejr på 24-21 over GOG.

Håndboldherrerne fra Bjerringbro-Silkeborg tog søndag revanche for mandagens pokalexit mod GOG i Boxer Herreligaen.

På hjemmebane vandt BSV-træner Peter Bredsdorff-Larsens mandskab med 24-21 over de fynske gæster.

Med sejren rykker BSV efter en svingende periode op på ligaens andenplads med 13 point lige bag Aalborg på et tidspunkt, hvor de fleste hold har spillet ti kampe.

GOG slog i begyndelsen af ugen BSV ud i kvartfinalen af pokalturneringen i en gyser, der endte 30-28 efter forlænget spilletid.

Fynboerne sluttede bedst i pokalkampen, og søndag kom GOG-spillerne også bedst fra start i Silkeborg.

Efter en fynsk føring i indledningen så satte de midtjyske værter sig på opgøret midtvejs i første halvleg.

Efter en BSV-føring på 12-10 ved pausen fik hjemmeholdet slået et hul på fem mål, før GOG i slutfasen fik skabt spænding om udfaldet.

Resultatet betyder, at BSV overhaler GOG, der indtager ligaens sjetteplads med 11 point.