I det fynske folks tjeneste

Chauffør besvimede og pløjede ind i Naturama

Et 16 tons tungt lastvognstog hamrede ind i det naturhistoriske museum Naturama i Svendborg. Chaufføren fik et ildebefindende og besvimede.

01:21

Klokken 6 fredag morgen fik chaufføren et ildebefindende og kørte direkte ind i Naturama

Personalet er dybt chokerede.

1 af 7

Det skriver faa.dk.

Det var rent held, at ingen kom til skade ved ulykken, der skete tidligt fredag morgen. Lastvognstoget pløjede lysstandere og udsmykninger op, inden det bragede ind i indgangspartiet på Naturama. Ifølge sitet havde ulykken haft et helt andet omfang, hvis lastvognen havde ramt blot få centimeter længere henne, for så havde lastvognen smadret den bærende cement-hjørnestolpe på museet.

- Det første jeg tænkte på var om der var kommet nogen til skade. Og det var der heldigvis ikke, fortæller souschef på Naturama Hans Ibsen til TV 2/FYN.

Den 56-årige chauffør fra Nordfyn har forklaret, at han pludselig begyndte at svede på vej ned ad Dronningemaen og han mente selv, at han havde mistet bevidstheden. Chaufføren vågnede først ved Naturama, da han kørte op over kantstenen. Det fortæller vicepolitikommissær Bent Andersen til TV 2/FYN.

Skadernes omfang forventes at løbe op i adskilige tusinder kroner. Men til trods for ulykken holder museet åbent for gæster.

Vis stort kort