I det fynske folks tjeneste

DNA giver intet gennembrud

Fyns Politi leder fortsat efter en nål i en høstak, når det gælder gerningsmanden til to sexovergreb på skolepiger. Efterforskningen går nu ind i en ny fase.

01:00

1 af 2

188 mundskrab og 174 negative resultater. 14 DNA-prøver mangler endnu at blive analyseret. Det er status på politiets efterforskning i sagen om de to sexovergreb på Sydfyn.

- Nu går efterforskningen den mere tunge vej. Nu har vi været ude hos alle der kunne være mistænkt i sagen, og det har ikke givet resultat. Vi vil fortsat lave mundskrab, men vi også gå over til mere teknisk efterforskning af sagen, siger Henrik Justesen, vicepolitiinspektør ved Fyns Politi.

Politiet vil blandt andet dykke yderligere ned i videoovervågninger, telefonopkald og andre tekniske spor for at finde gerningsmanden bag de to sexovergreb i Øster Skerninge og Refsvindinge for over to måneder siden. Gamle sædelighedssager, hvor der ikke foreligger DNA-materiale vil også blive fundet frem igen for at blive gennemgået en gang til.

- Vi tager stadig denne sag meget alvorligt og har meget mandskab på sagen, men nu skal vi gå den tunge vej, og vi vil ikke tage så mange mundskrab som tidligere, siger Henrik Justesen.