Far på flugt afleverer baby hos mor

34-årig mand, der forsvandt med sin biologiske søn efter vold mod fireårig stedsøn, har afleveret den lille.

Den 34-årige Sune Bøggild Nielsen, der ifølge politiet har slået og sparket sin fireårige stedsøn både på kroppen og i hovedet, så barnet har synlige skader efter vold, har kontaktet Fyns Politi.

Efter volden mod sin stedsøn i hjemmet i Stenstrup ved Svendborg kørte den 34-årige onsdag derfra med parrets halvandet år gamle fælles søn og blev efterlyst af politiet, som frygtede for det lille barns skæbne.

I en pressemeddelelse oplyste Fyns Politi, at familieafdelingen i Svendborg Kommune er af den overbevisning, at han ikke er i stand til at tage vare på barnet.

Men natten til torsdag satte den 34-årige far barnet af i hjemmet i Stenstrup. Her var barnets mor også dukket op efter at have forladt et krisecenter i Svendborg, hvor hun var blevet anbragt, oplyser Fyns Politis vagtchef, Lars Fredensborg.

Til gengæld var der ingen spor af den efterlyste Sune Bøggild Nielsen.

- En politipatrulje fandt den efterlyste bil ved hjemmet i Stenstrup. Kl. 01.24 ringede Sune Bøggild Nielsen til vagtcentralen og oplyste, at han er et sted på Langeland, fortæller Lars Fredensborg.

Politiet havde dog endnu ikke fundet ham tidligt torsdag morgen.

Begge de to børn er nu anbragt uden for hjemmet.