I det fynske folks tjeneste

FC Svendborg sejrede i overtid

Hele 90 minutter og 45 sekunder skulle der gå, før Maad Aziz blev matchvinder - og sirkede FC Svendborg tre vigtige point i 2. division i fodbold.

00:50

1 af 2

En dårlig start på foråret har ellers fået nedrykningsstregen til at rykke tæt på FC Svendborg i 2.division for herrer.

Inden søndagens kamp mod bundholdet B1908 lå FC Svendborg selv kun lige over nedrykningsstregen i kvalifikationsspillet til 2. division.

Bakary Bojang fra FC Svendborg havde hjemmeholdets største chance i 1. halvleg efter 17 minutter - men hverken han eller B1908s angribere fik scoret - så stillingen var 0-0 ved pausen.

320 tilskuere på Høje Bøge Stadion nød formentlig solen mere end spillet på banen, hvor der generelt var mangel på kvalitet i afslutningerne.

Før dagens kamp havde FC Svendborg kun fået skrabet 3 point sammen i de første fire kampe - og da stadionuret rundede de 90 var der også kun 1 point mere på kontoen. Det troede alle i hvert fald, men indskifter Måd Azis ville det anderledes. 

Efter 90 minutter og 45 sekunder lykkes det for FC Svendborg at score - de 3 point til overlevelseskampen var måske ikke helt fortjent - men det var de ligeglade med i Svendborg i dag.

- Det blev en meget forkrampet kamp, hvor ingen der tør gøre udfald. Det bliver lidt kedeligt, hvor det hele foregår i slow motion. Men det er vi ligeglade med nu, hvor Aziz har givet os de tre point, sagde angrebsmakkeren Jesper Christiansen efter kampen.

Målscoren selv var også tilfreds.

- Det var fantastisk dejligt at score - især når det er sådan en vigtig kamp for os, sagde Maad Aziz til TV 2/FYN.

FC Svendborgs næste kamp er på lørdag ude mod et andet hold fra Amager, nemlig AB Tårnby.

 

01:47

En dårlig start på foråret har fået nedrykningsstregen til at rykke tæt på FC Svendborg i 2.division for herrer. I dag skulle der hentes point mod B1908

Luk video