Fjerde sejr på stribe: GOG slår Skanderborg

Med den fjerde ligasejr i træk kravler GOG frem i tabellen. Oprykkerne fra Fredericia slog KIF Kolding.

GOG indledte sæsonen med to liganederlag i træk, men siden har de fynske håndboldherrer for alvor fundet vinderformlen.

Lørdag vandt GOG for fjerde kamp i træk i den bedste danske håndboldrække, da det blev til en sejr på 29-27 hjemme over Skanderborg.

Med sejren er GOG oppe på femtepladsen med otte point efter seks kampe. Skanderborg har fem point efter seks kampe på tiendepladsen.

Det er kun de otte bedste hold i grundspillet, som går videre til slutspillet.

Skanderborg fulgte godt med i en målrig første halvleg, men det var GOG, der gik til pause med en smal føring på 17-16.

I anden halvleg gentog billedet sig, og GOG vandt knebent kampen med to mål.

Bagspilleren Lasse Møller blev kampens topscorer, da han scorede otte mål for GOG.

Der blev spillet en kamp mere lørdag eftermiddag, og her tabte KIF Kolding 26-34 hjemme til oprykkerne fra Fredericia.

Allerede ved pausen var KIF Kolding stort bagud med 10-17, og selv om det blev bedre i anden halvleg, så vandt Fredericia sikkert.

KIF Kolding, som i foråret med nød og næppe reddede sig endnu en sæson i den bedste række, er placeret på sidstepladsen med et point efter seks kampe.

Fredericia har fem point efter seks kampe og kravler op på niendepladsen med en bedre målscore end Skanderborg.