I det fynske folks tjeneste

Førerholdet GOG skal udvide værktøjskassen inden april

GOG-herrerne er kommet fantastisk fra start i sæsonen, men i april skal holdet være bedre, siger cheftræneren. GOG spiller torsdag ude mod TTH Holstebro.

GOG's cheftræner, Nicolej Krickau, er tilfreds med sæsonstarten, men gemmer den store begejstring til senere på sæsonen. Foto: Lasse Hansen/Scanpix/arkiv

Efter en uafgjort, en sejr og et nederlag som indledning har håndboldherrerne fra GOG fået god vind i sejlene med fem ligasejre på stribe samt en pokalsejr over Aarhus.

Den gode stime har sendt fynboerne til tops i 888 Ligaen efter otte spillerunder. Den unge succestræner Nicolej Krickau er meget tilfreds med sæsonstarten, men han har på ingen måde armene oppe over hovedet.

De kommer først derop, hvis resultaterne fortsætter til foråret.

- Vi har fået mange point på stabilitet, men vi skal også sørge for, at værktøjskassen er stor nok, når vi kommer hen i april, og tingene skal afgøres, siger den 30-årige cheftræner.

- Selv om det med at få point med over i slutspillet er et stort mål, så skal vi stadig toppe, når vi rammer april, hvis tingene skal lykkes.

Sæsonmål: Top 4

Holdet sigter efter at komme i DM-semifinalerne i denne sæson, og i den jagt er Krickau glad for, at han i sommer overtog et hold, som allerede var godt på vej.

Læs også Han så sin far træne med stjernerne – nu er han selv på landsholdet

- I og med at fundamentet er på plads, så kan vi jo bruge ugerne på at få udviklet vores værktøjskasse, siger træneren, som dog også hele tiden har øjnene fast rettet mod pointkontoen.

- Ligaen er så hård og tæt, så man kan ikke tage uger, hvor man ikke fokuserer på resultatet og så bare vinde alligevel.

Vigtige landsholdsopgaver

Holdet har netop haft en masse spillere af sted til landsholdstjeneste for både A-landshold og U-landshold, og perioderne efter landsholdspauserne bliver vigtige.

- Der er lang tid til slutspillet, og der kommer alt andet lige et par vigtige landsholdsvinduer, hvor vi skal have spillerne godt hjem og sørge for at finde ind i rytmen med det samme igen, siger Nicolej Krickau.

- Når både U-landsholdene og A-landsholdet er samlet, så kan vi jo nærmest kun samle ti mand til træning fordelt over holdene i ligaen, 2. division og U18.

Stimen skal fastholdes torsdag

Skal stimen på seks sejre udbygges, kræver det en udesejr over TTH Holstebro torsdag.

Det bliver en svær kamp, men på ledelsesgangene i GOG har man stor tiltro til mandskabet.

- Vi har været dygtige i slutfaserne af kampene. Af de seks sejre har mange af dem været tætte, men vi har været gode til at afslutte kampene. Det er en kæmpe kvalitet og meget vigtigt, hvis man skal være et tophold, siger GOG-direktør Kasper Jørgensen.

Læs også GOG mister profil til konkurrent: Han er en af de bedste i dansk håndbold