GOG henter storsejr mod agterlanterne

GOG fik onsdag aften en storsejr på hjemmebane mod Nordsjælland i den bedste håndboldrække for herrer.

Efter en meget svingende start er sidste sæsons sydfynske sølvmedaljevindere fra GOG så småt ved at finde melodien i den bedste håndboldrække.

Onsdag aften blev ligaens agterlanterne fra Nordsjælland knust med 34-21 på hjemmebane efter en GOG-føring på 16-10 ved pausen.

Efter den noget vaklende start på sæsonen har GOG - i hvert fald i den hjemlige liga - efterhånden fundet tilbage til det spil, der i sidste sæson gjorde dem til tophold. 

Storsejren over Nordsjælland var den anden GOG-triumf i træk og den fjerde sejr i de seneste fem ligakampe. 

Kampen gav også GOG-træner Nicolej Krickau mulighed for at give spilletid til flere af truppens helt unge spillere som 18-årige Simon Pytlick, 19-årige Steven Plucnar og den 18-årige målmand Svend Bro Rughave.

Topscorer for GOG blev den blot 20-årige venstreback Emil Lærke. To-meter-manden scorede foran de 1.442 tilskuere i hallen i Gudme hele ni gange mod de nordsjællandske gæster.

Førerhold forude

GOG har nu 16 point på rækkens syvendeplads, inden de i den næste kamp på lørdag skal en tur til Aalborg for at møde ligaens suveræne førerhold, der samtidig også er forsvarende danske mestre efter sidste sæsons dramatiske DM-finaler mod netop GOG.

Kampen spilles lørdag klokken 14.

I de øvrige kampe onsdag aften slog Århus på udebane Bjerringbro-Silkeborg med 32-29, Aalborg slog ligeledes på udebane KIF Kolding med de samme cifre, 32-29, og Mors/Thy slog hjemme Lemvig/Thyborøn med 25-23 i et nordvestjysk lokalbrag.

Kampen i tal