GOG øjner bronze efter stor sejr over KIF

GOG slog KIF Kolding København med fem mål i det første bronzeopgør, hvor der er returmøde lørdag i Kolding.

GOG's håndboldherrer står med gode muligheder for at sikre sig bronzemedaljer, og dermed vinde klubbens første medaljer i otte sæsoner.

Onsdag aften vandt GOG hjemme i GOG Arena med 32-27 over KIF Kolding København i de to klubbers første bronzekamp.

Hvis begge klubbers spillere mødte en anelse slukørede op til kampen, så var det måske forståeligt, efter at både GOG og KIF Kolding København blev sendt ud af semifinalerne efter to opgør.

Mens KIF Kolding København lignede et hold helt blottet for motivation, så maste GOG på i begge halvlege og kunne sagtens have vundet større.

Kampens indledning blev jævnbyrdig, og efter 10 minutter udlignede Lars Hald for GOG til 6-6. Herefter tog hjemmeholdet fra i en første halvleg, hvor gæsterne fik en del tominutters udvisninger.

Det blev 10-6 til GOG ved Mark Strandgaard Petersen, der spillede en flot første halvleg.

Tændingen var ikke enorm i opgøret, men den var bedst hos GOG i det meste af kampen.

Det blev 12-9 til GOG, og herefter slap hjemmeholdet ikke grebet og gik til pausen foran 17-13.

Efter pausen fortsatte GOG med at dominere, og Minik Dahl Høegh gjorde det til 21-16 efter 39 minutter.

GOG trak yderligere fra og var foran 24-17 med 12 minutter igen.

Hjemmeholdet tabte dog koncentrationen en anelse mod slutningen, og dermed slap gæsterne for en større lussing end et nederlag på fem mål.

Der spilles returopgør i Kolding lørdag 28. maj.

Kampen i tal:

GOG Håndbold:  Mark Petersen 7, Lasse Møller 5, Lars Hald 4, Minik Dahl Høegh 4, Tobias Møller 4, Henrik Jakobsen 2, Aku Kreutzmann 2, Lasse Kronborg 2, Niclas Kirkeløkke 1, Frederik Clausen 1.

KIF Kolding:  Konstantin Igropulo 9, Lukas Karlsson 4, Torsten Laen 3, Bo Spellerberg 3, Magnus Landin Jacobsen 3, Sebastian Augustinussen 3, Lars Jørgensen 2.

Diskvalifikation: Aku Kreutzmann, GOG Håndbold .

Udvisninger: GOG Håndbold 4, KIF Kolding 5.