GOG overtager førsteplads efter Aalborgs choknederlag

Aalborg Håndbold tabte overraskende til Ribe-Esbjerg, og det udnyttede GOG til at snuppe ligaens førsteplads.

GOG er nyt førerhold i den bedste danske håndboldrække for mænd.

Det står klart, efter at GOG lørdag eftermiddag vandt 31-25 ude over Århus Håndbold.

Det tog dog et godt stykke tid, før GOG fik kontrol over begivenhederne i lørdagens udekamp.

Århus Håndbold kom bedst fra start, og Lasse Nikolajsen bragte hjemmeholdet foran 11-8 midtvejs i første halvleg.

Men GOG vendte det inden pausen og var foran 16-14, inden fynboerne i anden halvleg satte det endegyldigt på plads.

GOG kom solidt foran og endte med at vinde kampen overbevisende med seks mål.

Nederlag til Aalborg

Aalborg Håndbold tabte tidligere lørdag overraskende med cifrene 29-31 hjemme til Ribe-Esbjerg.

Rúnar Kárason førte flot an for Ribe-Esbjerg med ni mål som kampens topscorer, mens holdkammeraten Nicolai Nygaard Pedersen bidrog med syv mål.

Hos Aalborg var Buster Juul den flittigste målscorer med otte scoringer, men det var ikke nok til point.

Inden nederlaget lå Aalborg på førstepladsen, men med nordjydernes tredje liganederlag i sæsonen var det muligt for GOG at overhale rivalen.

GOG er fortsat ubesejret og har nu 26 point efter 14 kampe, mens Aalborg er noteret for 25 point efter 16 kampe.

I den tunge ende af tabellen er Ribe-Esbjerg nummer 12 ud af de 14 hold i ligaen med 11 point efter 16 kampe.

Århus Håndbold har 12 point efter 16 kampe som nummer 11 i rækken.