GOG skriver med landsholdsspiller

Den 19-årige målmandsprofil Mike Jensen skal i de kommende to år stå på mål for den sydfynske håndboldklub.

Selvom tankerne i øjeblikket kredser om håndboldligaens slutspil, er GOG netop nu ved at gøre sig klar til næste sæson. I dag skrev de en to-årig kontrakt med ungdomslandsholdspiller Mike Jensen, der kommer til klubben fra HØJ i 1. division.

- Vi er glade for at tilknytte et af landets allerstørste målmandstalenter, og vi har gode erfaringer med at udvikle de unge målmænd. Samtidig har vi store forventninger til at Mike i løbet af de kommende sæsoner bliver en af ligaens bedste målmænd, siger GOG-direktør Kasper Jørgensen.

GOG'er i ungdomsårene

Mike Jensen kender allerede GOG indgående - for år tilbage spillede han for klubben, mens han gik på efterskole i Oure. Og han ser naturligvis frem til gensynet.

- GOG er en drømmeklub for mig, så valget var ikke så svært. Jeg kender klubben fra min tid på efterskolen og det er som at komme hjem igen. GOG har et fantastisk træningsmiljø og jeg har et super godt indtryk af klubben fra mit tidligere ophold, så jeg ser utroligt meget frem til at vende tilbage til GOG, siger Mike Jensen.

Mike Jensen er en kærkommen forstærkning. For to uger siden solgte klubben den nuværende første-keeper Kevin Møller til tyske Flensburg Handewitt.